Är du nybörjare på det där med trav eller inte vill välja dina hästar själv? Då kan du ta hjälp av Harry Boy! Genom att köpa Harry Boy så behöver du inte fylla i några hästar, utav kryssar bara för markeringen Harry Boy på ditt spel.

Ett annat spel där det gäller att kryssa för saker är bingo. Precis som med trav kan man idag spela bingo på nätet!

Det enda du väljer är vilket spel du vill spela på och hur mycket du vill satsa. Du kan dock om du vill fylla i några hästar själv, för att sedan låta Harry Boy göra resten. Sedan 1993 har Harry Boy vunnit över tio miljarder kronor åt svenska folket. De rader som ges ut vid köp av Harry Boy är till viss del baserade på hur spelkollektivet och experterna har tippat, men innehåller även någon skrällsatsning för att inte vara allt för lik det som experterna tror på.

Harry Boy kan du spela på V75, V64, V65, V5, V4, Dagens Dubbel, Lunch Dubbel, Trio, Tvilling och Komb. Du kan köpa det direkt hos ditt ATG-ombud, på ATG.se, på banan eller hos ATG Live.

Namnet Harry Boy kommer ifrån ATG:s maskot som varit frontfigur för företaget sedan länge. Rekordet för en Harry Boy-vinst var på 4 622 576 kronor, och denna vanns vid spel på V75 i februari 2004 då en spelare köpt en Harry Boy för 480 kronor.