Utöver V75, V64 och V65 finns det en hel del andra spel att spela på inom trav. Här följer en liten resumé utav dessa och kanske hittar du ett nytt favoritspel. Utöver att spela på trav kan man ju även spela på till exempel bingo, som precis som spel på hästar är en riktigt hit i Sverige.

V5 lanserades redan på 50-talet och är en riktig klassiker inom trav som du kan spela varje dag förutom onsdagar då V64 spelas på Solvalla. Här gäller det att tippa rätt vinnare i 5 lopp och man får ut pengar vid just 5 rätt (eller 4 rätt om ingen fått högre). Att spela en rad kostar 1 krona

V4 är lunchens stora spel som går att spela varje vardag. Här gäller det att hitta vinnare i 4 lopp. Vinst delas ut till de som får 4 rätt, eller 3 rätt om detta är det bästa någon får. En rad på V4 kostar 2 kronor och du ser dragningen i och med "Dagens Rätt" på Tv4.

V3 kostar 10 kronor per rad att spela, men kräver endast att du ska ha 3 rätt tippade hästar i rad. Det är därför lättare att vinna och därför kostar det lite mer att spela. Spelets utgörs dagligen och då oftast på samma bana som Dagens Dubbel.

Dagens Dubbel är ett utav de större spelen inom trav.Här gäller det att hitta vinnare i två utvalda lopp. Spelet kan spelas varje dag och du vinner om du har rätt häst i båda loppen. För att spela Dagens Dubbel kostar det minst 5 kronor som är minsta insats i detta spel. Du kan läsa mer om Dagens Dubbel här.

Lunch Dubbel kan du spela på vardagar och avgörs vid lunchtid. Här gäller det att hitta vinnare i två utvalda lopp. Lägsta insatsen är 5 kronor och det krävs att du har rätt häst i båda loppen. Reglerna är i stort sätt samma som i DD men oddset på Lunch Dubbel anger utdelningen per satsad krona. Oddset multiplicerat med insatsen per kombination utgör din vinst. Så om du satsar 10 kronor och oddset är 17,60 vinner du 176 kronor.

Trio är spelet där det gäller att hitta 1.an, 2:an och 3:an i rätt ordning i samma lopp. Trio går att spela varje vardag och vinsten räknas ut som i Lunch Dubbeln. På fredagar kan du spela Trio Flex och du behöver då inte tippa på vilken ordning de kommer in i mål. Här spelar det även roll hur många hästar du spelar på, ju färre hästar desto högre odds vid vinst.

I spelet Tvilling gäller det att tippa rätt hästar som kommer 1:a och 2:a  i ett lopp och det spelar ingen roll vilken ordning de kommer in i mål. Tvilling kan du spela varje dag på alla spel om inget annat sägs.

Att fylla i kupongen för dessa spel liknar att fylla i för V75, V64 och V65. Vill du veta exakt hur du ska göra kan du besöka ATG.se för mer information.